|

Povídka “Pochybení sekretářky”

Petra byla osobní asistentkou ředitele v prosperující firmě zabývající se prodejem potravinářského zboží. Práce ji velice bavila, protože ředitel firmy ji přenechával poměrně značnou pravomoc při rozhodování a tím mohla řídit práci mnoha lidí. Ráda byla v postavení toho, kdo přikazuje a řídí. Zejména se jí líbilo, že měla “v moci” i provozního náměstka, který si na ní v nestřežených chvílích výrazně sexuálně dovoloval. Pomocí nařízení, které sama napsala a ředitel podepsal ho měla ve své moci. Dá se říci, že vše probíhalo “ve svých kolejích” do doby, než firmu koupila velká společnost se zahraniční účastí. Díky výborné práci Petry se stalo, že ředitel byl jmenován generálním ředitelem a odešel do sídla společnosti v zahraničí. Petra měl jít pochopitelně s ním, ale odmítla. Nechtělo se jí opouštět domácí pohodlí u maminky a ve svých 20-ti letech neměla dojem, že by jí tím ujel vlak. Bohužel nedomyslela co bude dál s personálním obsazením přímo v domácí firmě. Tak se stalo, že ředitelem byl jmenován bývalý provozní náměstek a ona pokud chtěla zůstat se stala JEHO osobní sekretářkou. Nový ředitel nechal ihned po nástupu do funkce vypracovat studii minulého podnikání s výhledem do další práce. Při studii se ukázalo, že Petra některé finanční transakce “upravila” ve svůj osobní prospěch na úkor firemního. Jednalo se skoro o 1,5 miliónu korun, a to byl také jeden z důvodů, proč nechtěla odejít za “svým” ředitelem.

 

Petra přišla jednoho dne do práce a měla jít okamžitě na kobereček. Tam byla seznámena mezi čtyřma očima s výsledkem analýzy. Nový ředitel se nijak netajil s tím, že když bude Petra chápající, nikam dál se tato informace nedostane. Újma, kterou firma utrpěla, byla bohatě vykompenzována ostatními strategickými kroky Petry, a proto dostala Petra možnost svůj čin odčinit. Pokud nebude souhlasit, bude předáno vše na policii. Dostala nabídku, že pokud podstoupí výprask od nového ředitele dnes odpoledne a následně každý poslední pátek v měsíci po dobu jednoho roku, zůstane vše pouze mezi nimi. Petře se podlomily kolena a cítila, že její “nadvláda” je fuč. Okamžitě si při své bystrosti vybavila výhody a nevýhody obou variant a jednoznačně vyhrál výprask. To chudák netušila, že nový pan ředitel měl vše již dlouho připraveno, a nevěděla co jí čeká. Bylo tedy dohodnuto, že první část trestu podstoupí Petra dnes odpoledne. Měla se dostavit do ředitelny v 15.00. Na obědě Petra ani nevěděla co jí. Zbytek času do 15.00 jí hlavou probíhaly všechny možnosti výprasku. Předpokládala, že se exekuce odehraje v ředitelně. Měla na sobě slušivý kostýmek s krátkou sukní a bílou, skoro průsvitnou halenku. Pod ní měla sportovní podprsenku a pod sukní bílé bavlněné kalhotky. Bylo jí jasné, vzhledem k předchozímu obtěžování ze strany nového ředitele, že výprask na zadek nebude přes sukni. Byla proto ráda, že si dnes nevzala tanga, ale poměrně silné bavlněné kalhotky, které určitě schovají její šterbinku a uchrání alespoň trochu zadeček.

 

V 15.00 zaklepala na dveře ředitelny. Ozvalo se dále. Tak tedy vstoupila. Jaké však bylo její překvapení, když on byl již připravený k odchodu. Ani nestačila pozdravit a už měla na rukou za zády zaklapnutá želízka, se slovy, kdyby si to snad chtěla rozmyslet. Oznámil ji že jedou k němu na chalupu. Přes ramena jí přehodil její kabát, čímž ukryl želízka na jejích rukou, a tlačil ji před sebou k autu. Petra se trochu probrala z šoku až v autě. Chtěla začít křičet, ale to už měla v puse kapesník převázaný páskou. Cestou v autě jí bylo sděleno, že se nebude jednat o jen tak nějaký otcovský výprask, ale celkové zmrskání těla, aby si osobní asistentka uvědomila, že ředitelem firmy je ON. Co se v tu chvíli dělo v Petřině nitru nemělo do té doby obdoby. Měla hrozný strach, ale zároveň si říkala, že jí nemůže ublížit, vždyť jí všichni viděli s ním odcházet a tedy by byl prvním, na koho by spadlo nějaké podezření v případě vážného ublížení. Proto někde v dálce hlodala v jejím těle i zvědavost, zejména v klíně cítila šimrání.

 

Konečně dorazili na chalupu. Byla to zděná veliká chalupa pod lesem na samotě. Vystoupila z auta a ON ji odvedl dovnitř. Když vstoupila do předsíně odepnul jí pouta i roubík. Petra cítila částečné zklamaní, neboť se jí to opravdu začínalo líbit. Vešli do hlavní místnosti, kde si ON sedl do křesla a znovu jí vysvětlil její nynější práva. Moc jich nebylo. Ale vzhledem k hrozbě vězení necouvla. Vysvětlil jí, že veškerý trest přijme nahá. Měla se tedy okamžitě vysvléknout a věci dát do kufru, který jí podával. Petra řekla, že ani náhodou. Dostala okamžitě přes holá lýtka důtkami, které se záhadně objevily v jeho rukou. ÁÁÁÁuu, strašně to bolelo. Zeptal se jí, jestli chápe co jí říkal a přikázal do naha. Nerada si tedy svlékla kostýmek včetně sukně. Stála teď před ním v průsvitné halence, kde se ve sportovní podprsence rýsovala pevná obloučká ňadra 20-tileté dívky a v bílých kalhotkách. Již teď si držela ruce v klíně, aby bylo co nejméně vidět. Nechtělo se jí pokračovat ve svlékání, ale to už dostala další ránu přes stehna. ŠVÍÍÍH ……. auuuuu. Řekl, že jestli nechce, může ještě vše předat na policii. Ne to ne, kdoví co by jí čekalo ve vězení. Sundala tedy halenku, ponožky a váhala s podprsenkou, protože ON se však již napřahoval sundala si i tu. Ruce držela na prsou a stála jen tak na rozklepaných nohou v kalhotkách. Ještě nikdy ji nikdo cizí takhle neviděl. Zatímco ona se svlékala on přinesl někde zezadu zvláštní kus nábytku. Nikdy něco takového neviděla. Vypadalo to trochu jako zednická koza, ale špičkové truhlářsky provedená a potažená červenou kůží. Na nohách tohoto díla byly zvláštní otvory s možností otvírání jako bývaly na středověké kládě. Představa výprasku v ředitelně, jak si to představovala, byla již dávno pryč.

Než si prohlédla zvláštní kozu, měla na krku obojek a ON ji odvedl k ní. Postavil ji k trestnému kozlíku čelem a nohy jí zaklapl do prvních ok. Stále si držela ruce na prsou. Obešel jí a chytil jí za ně. Tahem jí donutil nelehnout břichem na kozlík a ruce jí zaklapl na druhé straně do ok. Teprve teď si Petra začala opravdu uvědomovat svoji situaci. Řekl, že asi neslyší, protože stále na ní vidí, že není nahá. Šel do kuchyně a přinesl velký nůž. No to snad ne. On jí snad opravdu chce ublížit začala křičet, ale jen chvíli, strachem oněměla. Nožem rozřízl kalhotky, jedním trhnutím je z ní strhl. Měla je již trochu zaříznuté a tímto tahem jí pročísnul štěrbinku až znovu vykřikla. Okamžitě dostala své kalhotky do pusy a převázal je šátkem. Úplně nahá, bez možnosti pohybu, absolutně v jeho moci byla nyní Petra.

 

Zadek byl nejvyšším místem jejího těla a rozkročené nohy připoutané každá k jedné noze trestného kozlíku odhalovaly i její zarostlou stěrbinku. Jako v transu slyší jak ON říká, že to takhle nejde, že k výprasku jí zapomněl připravit, že není vyčištěna a oholena. Už cítila, jak jí potírá zadek nějakým studeným gelem a dovnitř něco zasouvá. Zasouval to stále dovnitř, měla pocit, že to již musí mít v žaludku. Nebylo to silné a za chvíli cítila, že to snad i sílí. A bylo to tak. To on nafoukl zaváděcí kolík klystýru, aby nevyběhl. A už do ní proudila teplá voda s mýdlem. Myslela, že praskne, ale kolík nepustil ani kapku ven. ON odpojil hadici, ale nafouknutý kolík v ní nechal. Vzal do ruky důtky a uštědřil jí asi 5 ran přes zadek, aby se tekutina dostala, jejím škubáním bolestí, co nejdále do střev k vyčištění. Petra začínala litovat, že nevzala radši to vězení. Odpoutal jí a odvedl jí na záchod. Tam jí přikázal aby si sama ulevila a v koupelně se dočistila. Učinila tak. Přišla zase k němu a on povídá, že se měla dočistit, tak jak to že je neoholená. A už jí za obojek vede zase ke kozlíku, ale tentokrát ji přikurtuje obráceně. Leží v poloze mostu s nohama roztaženýma a štěrbinkou vystavenou do prostoru. Než si stačila uvědomit co se s ní děje, začala být cevkovaná. Nebyla na to vůbec připravená a pomočila se bolestí dřív než cévka pronikla do močového měchýře. Po této potupě byla v klíně namydlena a břitvou oholena jako nemluvně. Její holá růžovoučká pipinka zářila jako nová. To však nemělo trvat dlouho. Za to, že se pomočila měla dostat deset ran přes pipinu řemenem. První rána dopadla přesně doprostřed mezi pysky a koneček pásku s mlasknutím rozpálil poštěváček. Takovou bolest ještě nezažila. Když přestaly dopadat rány cítila v klíně mokro. Malinko krvácela, ale také byla značně vlhká. Toho on využil a udělal se bez ostychu do ní. Nechápala, jak je to možné, ale i ona prožila nádherný orgasmus.

 

Odvázal jí a přinesl krabici s jejími svršky. Přikázal jí, aby se oblékla a poslední pátek v měsíci budou pokračovat. Byla úplně mimo svět, hlava ho nenáviděla, ale tělo se těšilo na pokračování. Oblékla se tedy, ale neměla kalhotky, ty rozříznuté promočené s pusy byly nepoužitelné. Když chtěla protestovat, ON šahal po rákosce. Honem si tedy dooblékla zbytek a běžela na bez kalhotek na ostro stopovat domů.

Jak se vám článek líbil?

Kliknutím na hvězdičku povídku ohodnotíte

Průměrné hodnocení 4.5 / 5. Počet hlasů: 13

Zatím nehodnoceno. Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *