| |

Povídka “Slavnost”

Na rodinné sešlosti jednoho sobotního odpoledne vyhlásil otec Mach příkladné veřejné ztrestání své dcery za dlouhodobé zlobivé chování.

Všem přítomným, matce, strýci, tetě a bratranci své dcery navrhl účast na ponižujícím potrestání. Při kávě jim přednesl svou představu.

  • 1. fáze: bití různými nástroji, různý počet ran na různá místa
  • 2. fáze: plnění jakýchkoliv ponižujících sexuálních úkolů
  • 3. fáze: různé druhy dalšího mučení

Nejprve si každý z účastníků vytáhl lístek s počtem ran. Matka vytáhla 25, strýc 10, bratranec se pochlubil číslovkou 30, teta 20 a na otce zbylo šlehů 15. Následoval los na bicí nástroje. A tak matka vylosovala rákosku

strýček gumovou šňůru od vysavače, bratranec se pochlubil bičíkem teta řemenem a otec důtkami.

Hra pokračovala dále pokerem o části dívčího těla. Matka skončila jako třetí a získala právo ztrestat zadek.

Strýc jako předposlední bude šlehat stehna a bratranec, který skončil jako druhý obdržel právo na zmrskání dívčiných prsů. Otec prohrál a zbyla na něj chodidla a výhercem se stala teta a její řemen způsobí bolest na přirození mladé slečny.

Slavnost může začít. Byla puštěna deska s náladovou hudbou a byla přivolána Hanka. Hezká 18. letá dívka s dlouhými vlasy velmi výrazně vyvinutá dostala příkaz kleknout si uprostřed místnosti dát ruce za hlavu a čekat na vyhlášení rozsudku.

Otec se ujal slova: „Nyní budeme postupně losovat fáze, začínám já a vytahuji fázi I – 15 ran důtkami na obnažená chodidla. Stáhni si ponožky a lehni si na břicho na podlahu.“ Hanka zaujala pozici. Zvedla nohy do pravého úhlu, a dostala příkaz držet, ani se nehnout. A pak to začalo. Vzduchem zazněl zvuk důtek a jejich dopad na dívčina holá chodidla. Výkřik bolesti. A znovu a znovu. Rány dopadají a chodidla rudnou a začínají mírně natékat. Při deváté ráně Hanka vzlyká bolestí a kope nohama. Otec přerušuje exekuci a čeká na zklidnění a pak rychle dokončuje trest dalšími šesti šlehy. Za nedodržení klidu při výkonu dostává Hanka další dvě rány.

Bolestí se choulí do klubíčka. Oddych jí ale není dopřán a musí zaujmout opět pozici v kleče.

Další ortel vyřkla matka: „Veřejné zbavení ochlupení rozkroku.“ Hanka se studem rozplakala. Byla tak pyšná na svou ochlupenou kačenku a teď bude holá jako mimino? Jak to vysvětlí kamarádkám, když se ochlupení počítá jako známka dospělosti? Se sepjatýma rukama prosí matku, aby jí radši nařezala. Ale trest je určen a tak se vzlykáním sundává sukýnku a stahuje kalhotky. Přichází povel lehnout na stůl na záda a roztáhnout nohy. Přirození má nyní volně přístupné, vystavené chtivým pohledům. A matka nůžkami zastřihává chloupky. Pak stříká holicí pěnu a strojkem vyholuje kundičku do hladka. Už je mezi nohama hlaďounká jako zrcadlo a matka ještě potírá oholená místa vodou po holení.

A znovu do základní pozice. Nyní ji ponižuje strýc rozkazem svléknout tričko. Objevila se objemná, plná, těžká ňadra s velikými tučnými bradavkami uloženými do malých dvorců. Musí pokleknout před každého zúčastněného a úpěnlivě ho, na kolenou se sepjatýma rukama, prosit o důkladné prohmatání svých prsů.

Ponížením ji tečou slzy, když musí zvláště před bratrancem a otcem dlouho klečet a prosit. A pak cítí chtivé ruce, které ji mačkají a hnětou prsa, tahají a štípou do bradavek. A Hanka klečí ruce za hlavou a trpí . Matka s tetou ji prohmatávají obzvlášť důkladně. Strýc zvolil pozici ve stoje. Dlouhé minuty si všichni hrají s jejími prsy a pak znovu do kleku a ruce upažit.

Pokračování nyní přechází na tetu. Ta bere do ruky obnošený řemen a nařizuje Hance lehnout na záda nohy zvednout a široce roztáhnout do V a oznamuje jí, že obdrží dvacet šlehů přes obnažené přirození.

Prvních několik ran nebylo vedeno příliš prudce, pak ale teta udeřila pádněji dvakrát v rychlém sledu. Hanka vykřikla hroznou bolestí a zkroutila se na stole, nohama nekontrolovatelně zamávala. Prosí tetu , aby ji tak silně nebila. Ta chvíli posečkala, a když se Hanka zklidnila sešvihala ji přirození dalšími šesti bolestivými ranami.

Na poslední čtyři rány si teta přizvala všechny přihlížející. Matka pevně chytila Hanku za ruce a oba pánové pevně za nohy, které dívce doširoka roztáhli. Následovaly dva ostré šlehy. Hanka zařvala a zazmítala se na stole. A poslední dvě kruté rány. Výkřik mučené dívky byl nepopsatelný. Zoufalý nářek zahltil místnost. Je po všem, ale je stále fixována ve stejné pozici bez možnosti pohladit si ztýranou mušli. Ta otéká, škvíra se zúžila a dostává sytě červenou barvu. Jen pozvolně se dívka uklidňuje a s neskutečným strachem v očích zaujímá předepsanou polohu. Celé tělo se třese. Očekává další ortel. Ten záhy přichází. Bratranec nařizuje dívce hluboký předklon přes opěradlo židle. Ruce i nohy jí pevně připoutává. Zapaluje robustní svíčku. Nechává ji řádně rozhořet. Vzápětí požádá strýce o asistenci. Ten přistupuje k svázané Hance a silnýma rukama jí bolestivě roztahuje řitní otvor. A pak… horký vosk kape dívence přímo do otevřené dírky. Týraná Hanka křičí nepředstavitelnou bolestí. Když má celý zadeček oblepený voskem bolest již není tak intenzivní. Chvíli pauza. Pak ale dochází k násilnému odstranění vosku. Bolest je hrozná. Vosk vytrhává i jemné chloupky okolo otvůrku.

Konečně, vosk je odstraněn. Tím vše ale nekončí. Nový vosk skapává do popáleného anusu. Hanka bolestí vypouští kapky moči a její křik je zoufalý. Dostává do úst roubík. A nové odstraňování vosku. Celá procedura se ještě jednou opakuje. Mučená dívka už nevnímá okolí a chraplavě sténá do pevného roubíku. Konečně konec. Dívčin zadeček je rudý jako rak a strašně pálí. A znovu do základní pozice. Je vyhlášena 15 minut přestávka.

Po přestávce otec nařídil Hance lehnout na břicho na podlahu. Připravenými provazy svázal dívčinu do bolestivého kozelce tak, že levou nohu za zády spojil s pravou rukou a obráceně. Její dlouhé vlasy byly zapleteny do copu. Za cop pak byly přichyceny všechny čtyři končetiny. Hančino tělo bylo nyní maximálně vypjato do oblouku, hlava za cop fixována. Nemůže se ani pohnout, každý sebemenší pohyb ji způsobuje obrovskou bolest. A ortel zní: 30 minut. A bolí to moc, minuty utíkají jen velmi pomalu. A ještě pociťuje nutkání na WC. Bolest se stupňuje. Konečně. Je rozvázána a bezmocně se kácí na zem. Nechávají ji chviličku oddechu. Potom opět do kleku. Se sepjatýma rukama prosí o dovolení na malou. Je zamítnuto a teta ji nařizuje samohanu v podobě veřejné masturbace. Nechápe -to si ji má honit přede všemi ? Pláče studem. Teta je nekompromisní a za zdržování ji zpřísňuje trest. Musí to stihnout do 10 minut. Jinak bude dodatečně potrestána. Lehá si na stolek, doširoka roztahuje nohy a vniká prsty na zmrskané stydké pysky a snaží se je mnout. Zkouší vniknout dovnitř. Moc to nejde, kundička není zvlhlá. Zoufale zajíždí prstem na poštěváček a snaží se ho prudce třít. A čas utíká, teta zlým hlasem oznamuje 8 minut. Hanka ví že to nestihne, zoufale bojuje s osudem, ale orgasmus nepřichází. A najednou je konec limitu. Ruce pryč. Trest Ti bude vyměřen úplně na konec, těš se, oznamuje jí teta a smyslně se zachechtá.

A týrání pokračuje dál. Na řadě je strýc a jeho gumová šňůra. Povaluje Hanku na bok a otec zdvihá nohu do výše tak, že tvoří s tělem pravý úhel. A pak dopadá silná rána šňůrou na vnitřní stranu Hančina hezkého stehna, a vzápětí další ještě silnější. Bolest je strašná. A další dvě rány. Objevují se rudé pruhy a naskakují jelita. Dopadá pátá rána, vedená napříč předešlými Hanka strašlivě vykřikne a upouští trochu moči. Obracejí dívku na druhý bok. A… dalších pět krutých šlehů na dosud nepoznamenané stehno. Hanka nekontrolovatelně křičí a svěrač ji zrazuje podruhé. Po stehnech zmučených bitím ji stéká pramínek moči. Všichni se smějí. Hanku posílají do koupelny. Ve vaně je ji dovoleno močení dokončit. Strašně se stydí, ale poslušně čůrá. Pak osprchovat studenou vodou a znovu do kleku a ruce za hlavu. S hrůzou očekává další pokračování. A to asi po pěti minutách přichází.

Matka přináší ošatku s kolíčky. Hance je poručeno stoupnout široce roztáhnout nohy, ruce jsou jí za zápěstí svázané za hlavou. A potom? Matka metodicky připevňuje jeden kolíček za druhým na dívčina plná prsa. Na každý prs jich navěsí 14 a poslední samozřejmě na bradavku. Zpočátku to příliš nebolí. Ale kolíčky jsou zrádné.

Matka pokračuje na dívčině pohlaví. Jeden vedle druhého se kolíčky zakusují do stydkých pysků a vrcholem celého díla je skřípnutí poštěváčku. Ozdobená dívka se nyní musí ohnout do předklonu. Hlavu si opírá o stůl. Neví jak dlouho bude mít kolíčky připnuty. Už nyní se ozývají a začínají bolet. A ostatní si pouští televizi a sledují další díl seriálu. A kolíčky bolí a bolí čím dál víc. Hanka tiše skučí. A bolest se stupňuje. A bolest začíná být nesnesitelná. Slzy jako hrachy ji tečou po tváři. A seriál ne a ne skončit. Už ví, že dříve se bolesti nezbaví. Konečně. Po obrazovce běží titulky a obecenstvo obrací pozornost zpátky k mučené dívce. Nařizují jí poskakovat na místě. Kolíčky se rozkmitávají a bolest se ještě více umocňuje. Hanka zoufale křičí a prosí o sundání těch hrozných skřipců. Konečně k ní přistupuje matka a začíná kolíčky odstraňovat. Některé prudce odtrhává, s jinými si ještě pohrává. A to bolí a moc. Řev doprovází každý sejmutý kolíček. Zbývají poslední tři umístěné na bradavkách a poštěváčku. A matka odchází a sděluje Hance, že se jdou najíst a pak se uvidí. Dívka se hroutí. Nelidská bolest týraných oblastí ji zbavuje smyslů. Matka ji chvilku pozoruje a pak přece jenom skřipečky sundává. Dlaněmi promasíruje zmučená prsa a prcinu. Je vyhlášena přestávka.

Na řadě je nyní bratranec, a ten nařizuje Hance kouřit jeho pohlavní úd. Zavazuje dívce oči, sedá si do křesla a stahuje kalhoty. Ostatní odcházejí. Hanka je donucena jeho ochablé mužství vzít do úst a úporným laskáním ho přivádí ke ztopoření. Bratranec obepíná rukama dívčinu hlavu a nabodává svůj pyj hluboko do krku. Hanka se dusí ale neodvažuje se přestat. Poslušně saje chlapcův žalud. Už to brzo bude hlásí mladík, všechno do poslední kapky spolykáš. A najednou je to zde. Penis se v ústech mocně škube a vystřeluje horké semeno, které dívka nestačí polykat. Trochu ji stéká po bradě. Tím sis vykoledovala přídavek, směje se chlapec a utírá svůj úd do dívčiných vlasů. A teď hybaj klečet.

Přichází teta. Nařizuje Hance sepnout ruce za hlavu, kde je obratně svazuje a zároveň fixuje ke krku. Následně musí dívka široce roztáhnout nohy. Vzápětí dostává na kotníky rozpěrnou tyč. Na její volně přístupné pohlaví, zmučené předchozím výpraskem a kolíčky teta připevňuje svorky. Dva na velké, dva na malé pysky a jeden na poštěváček. Další svorky se zakusují do ztýraných bradavek a spodních prsních partií. Tím ale mučení pouze začíná. S krutým úsměvem přichytává teta ke svorkám různá závaží. Dívčina sténá, bolest se stupňuje. A další závaží protahují pysky do délky. Zoubky svorek se zakusují hlouběji. A těžší olůvko na poštěváček. Hanka zoufale křičí, slzy ji tečou po tváři. Přerývaně prosí tetu o ukončení strašné bolesti. A mučení se stupňuje. Obě ňadra jsou již prostřednictvím bradavek zrůdně vytažena. Do neskutečné délky se natáhly i dívčiny stydké pysky a skřípnutý hrbolek rozkoše. Hanka se strašlivou bolestí počůrává. A přichází rozkaz udělat deset dřepů tak aby se konce závaží visících z pohlaví dotkly země. Hanka jde pomalu do dřepu – chvilička úlevy, při vstávání se bolest zdvojnásobuje. A bolí to strašně. Při pátém dřepu se kácí na záda. Už nedokáže vstát. Silné ruce chlapů ji zdvihají a za jejich pomoci Hanka dokončuje zatím nejhorší mučení. Konečně. Teta pomalu odepíná hluboce zakousnuté svorky z jemných tkání. Z rozedřených bradavek stékají kapičky krve. Rozbolavělé pohlavní orgány skoro necítí. Je vyhlášena přestávka. Hanka dostává napít a najíst a je ji povolen půlhodinový odpočinek.

Po přestávce je pokračováno ve slavnosti. Dívka se musí hluboce ohnout, a zápěstí ji jsou svázány s kotníky. Muži ji drží za ramena. Zadek má nyní ostře vyšpulený a plně přístupný následnému trestu. Přichází matka, oblečená pouze v koženém prádle. V ruce dlouhou pružnou ze solného roztoku právě vytaženou rákosku.

Stroze oznamuje dívce, že to bude 25, a že si musí každou počítat a hlasitě všem poděkovat. Rákoska prudce zasviští. Jedna-tati, mami, této, strýčku, Jirko mnohokrát děkuji. A další a další. Při obzvlášť zdařilé šesté ráně již chudáček Hanka křičí nepředstavitelnou bolestí. Bití je opravdu kruté. Jelita neúprosně naskakují. Jedenáct-mnohokrát děkuji. Po čtrnáctém švihnutí dívka skoro omdlévá. Je osvěžena studenou vodou a výprask pokračuje nezmenšenou intenzitou. Devatenáctý švihanec protrhává kůži na vystrčeném zadečku. Posledních šest úderů je vedeno na partie, kde zadek přechází ve stehna. Tato místa byla záměrně doposud ušetřena. Hanka již nemůže ani křičet. Pod strašlivou bolestí se hroutí k zemi. Poslední rána dopadá. 25 – mnohokrát…

Zmučená dívka se nekontrolovatelně chvěje, sbírá poslední zbytky sil, kleká na kolena a zoufale prosí o ukončení trestu. Konec však ještě zdaleka nepřichází.

Teď budeš sloužit jako služka na WC oznamuje Hance otec. Co to znamená? Kdykoliv půjde kdokoliv z nás konat potřebu půjdeš po kolenou za ním. Zavážeme ti oči a mužům budeš při močení držet v ruce úd a po skončení ho očistíš jazykem. Ženám pochopitelně řádně olížeš přirození. Při velké potřebě posloužíš konajícímu jemným utřením řitě, následně použiješ jazyk, popřípadě vykonáš další příkazy. Dívka se rozplakala ponížením, co ji vlastně ještě čeká. A již je to tady. Bratranec Jiří jde močit. Poslušně se plazí na WC po kolenou. Šátek na oči. Musí rozepnout kalhoty a vyndat úd. Lehce ho promasíruje prsty a čeká až se pán vymočí. Pak penis protřepe, přehne předkožku a vsouvá čpící úd do úst a jazykem olizuje. Čisté přirození vrací zpět do kalhot.

A přichází na řadu strýc. Přivolává dívku k sobě a hrubě ji ohmatává zmučené přirození a rozbolavělé prsy. A pak to přišlo. Musí si lehnout na záda na stůl a nohy jsou ji bolestivým způsobem přivázány za kotníky za hlavu. Následně ji poutají i za ruce. Hanka má teď obnažené přirození doširoka rozevřené, neskutečně vyšpulené.

A první kapky horkého vosku dopadají na okolí její ztýrané mušle. Strašně to pálí. A kapky se přibližují a nyní začínají dopadat na stydké pysky. Hanka již nepřetržitě křičí. Čísi prsty ji roztahují násilně pysky od sebe. Roztavený vosk teď dopadá přímo do rozevřené dívčiny kundičky. Nelidský řev dívky se rozléhá místností. Chviličku pauza. Pak cítí jak ji kdosi jazykem dráždí poštěváček, který zbytňuje. Ale pak vosk ztéká přímo na rozcitlivěný hrbolek a dívka strašlivou bolestí křičí a tělo se nekontrolovatelně chvěje. Konečně je po všem. Ztuhlý vosk je jí z přirození odstraněn kartáčem a Hance je poskytnuta 15 minutová pauza na uklidnění.

Poslední ze základních trestů zbyl na bratrance. Uvazuje Hance ruce za hlavu. Prsy má nyní vypjaté mocně trčící. A první dvě rány bičíkem dopadají na levý prs z boku a vzápětí totéž zprava. Další švihy jsou vedeny zespoda a z vrchu. 12 ran již odeznělo a dívka zoufale křičí. Bratranec ji obdařuje dalšími třemi údery vedenými přímo přes bradavky. Hanka již jen chroptí bolestí. Zmučená prsa otékají, zbičovaná místa červenají. Druhá série ran vede kolmo přes první švihance. Zbývá posledních pět. A bičík dopadá dvakrát rychle za sebou kolmo přes bradavky. Bolest je tak strašná, že dívce povolují svaly a bolestí močí. A další a další. Zasviští poslední rána a Hanka klesá na zem. Už nemá sílu. Zoufale prosí o ukončení strašlivého trestu. Objímá nohy všech přítomných lízáním bot se snaží vlichotit. Nic nepomáhá. Protrpí si ještě dva tresty navíc. První přichází ihned. Je od bratrance za špatně vykouřený úd. Jsou přineseny kopřivy. A ortel zní 50 šlehů kopřivami po celém těle. 10 šlehů každý. Začíná Jiří a šlehá Hanku přes lýtka a stehna. Pokračuje teta přes záda a břicho. Následuje strýc a vybírá si dívčin zmučený zadeček a po skončení roztahuje půlky a stočené listy kopřiv násilím strká dívce do řitního otvoru. Hanka už ani křičet nemůže. Tělo je již otupělé. Ani pořádně nevnímá, když jí matka mrská kopřivami oteklá prsa. Probouzí ji otec. Kopřivy žahavky dopadají na ztýranou kundičku. Výkřik jaký Hanka vydala při zakončení výprasku, když ji byla mušle hrubě roztažena a plná hrst kopřiv nacpána dovnitř se vůbec nedá popsat. Hanka se propadá do polomdlob. Její utrpení však nekončí. Je probuzena studenou vodou a vypitím horké kávy. Poslední trest navíc si poručila teta za nedokončené honění vlastních pohlavních orgánů.

Přináší dva objemné vibrátory. Hanka musí do hlubokého předklonu s nohama doširoka roztáhnutýma. Aby sis to taky užila tak na závěr ti dovolíme si užít. Nechala Hance olízat menší z vibrátorů a prstem ji vnikla do zadní ztýrané dírky. Za bolestivého řevu týrané dívky ji zasunula vibrátor hluboko do řitního otvoru a spustila. Následoval větší z obou robertků. Bez okloků byl zasunut dívce do zmučené kundičky a zapnut. A dokud se třikrát neuděláš tak je tam budeš mít, zasmála se divoce teta. Za ruce připoutaná Hanka, předkloněná do pravého úhle, šátek na očích zoufale sténala, vibrátory ji nepřiváděly k rozkoši. Pro vylepšení ji někdo z pánů zasunul do úst ztopořený úd a poručil kouřit. A pak další a další. A najednou to přišlo, orgasmus jako velehora a pak další a pak další a pak… svět se zamlžil a další… a Hanka konečně omdlela.

Jak se vám článek líbil?

Kliknutím na hvězdičku povídku ohodnotíte

Průměrné hodnocení 3.9 / 5. Počet hlasů: 18

Zatím nehodnoceno. Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *