Povídka “Gvorlové III – Prodána/provdána”

Malé vysvětlení k nadpisu. Jak již bylo řečeno na Gardenii jsou ženy majetkem. Jestliže si Gvorl pořídí ženu-samici tak ji dále neprodává. To je, ale i jediný rozdíl od běžného nazírání na majetek. Ženy se zde získávají koupí. To většinou i na Zemi(nejdražší sex je ten zadarmo), jenže zde do toho ženská nemá co mluvit. Po detoxikaci cca. 1 měsíc lze ženu opět použít, což je prosím pěkně úřední výraz. Ženy si tedy lze koupit od otrkářů(zde vážená profese), od otců, lze je dědit… Ženy jsou vždy vnímány jako majetek a je s nimi tak zacházeno. Něco o velice málo více než psi(další dovoz ze Země). Klasický sňatek zde tedy neexistuje. Právní vazba vzniká koupí. Proto je prodaná žena tímto aktem zároveň provdána.

Ten den se od jiných původně neodlišoval. Nahou a s roubíkem mne i ostatní, za ruce uvázali k hrazdě a ke kruhům zapuštěným v zemi mi připoutali nohy tak, abych je musela mít důkladně roztažené. Dokonale přístupná samičí věc. A trh se otevřel pro zákazníky a Mongy. Mongové nás sice kupovat nemohli, ale otrokáři je ignorovali-jako šum v pozadí. My musely snášet jejich vochmatávání. Otrokáři to ovšem brali spíše tak-jen ať si holky zvykaj. Zpočátku jsem se vždy vzpouzela a do roubíku huhlala nadávky. Teď už jsem jen visela v poutech a”normální”doteky přijímala zcela flagmaticky. Na ty bolestivé… jsem nedokázala nereagovat.

Gvorlové jsou vysocí tvorové(2 až 2, 25m). Né moc hezcí, ale ani né odporní kosmičtí slizouni z”Béčkovejch”filmů. Za masitými rty se skrývá trochu dravčí chrup, ale jsou to všežravci-obdobně jako třeba paviáni. Oči připomínají kočičí, jen zornice se zužuje podélně a né příčně. Na hlavě nemají vlasy, ale lebeční celistvý krunýř, trocu podobný tomu u pásovců. Ušní boltce tvoří jen výběžky tohoto krunýře. Mají tmavou, skorem modročernou, barvu. Mongové se liší jen tím, že jsou menší(1, 8 až 2m)a zbarvení spíše do hněda.

Dlouho se nic nedělo, nebo lépe-dělo se(vosahávání)to co vždy. Pak přišel mladý Gvorl. Kolem řady otrokyň procházel s netečným výrazem. Zastavil se předemnou. Sjížděl mne pohledem naprosto cladně. Cítila jsem jak prostě hodnotí každý gram a milimetr mého těla. Ještě nikdy jsem si neuvědomila tak jasně, že zde jsem jen kus masa na prodej. Nechal mi vyjmout roubík a podíval se mi do úst-nic nového. Zkusil pevnost mých zubů, pak se zarazil… a vosahal si můj jazyk. To se mi stalo 1. a bylo zvláštní jak moc mne to šokovalo. Sjel mi na prsa. Prohnětal je, zatahal a zakroutil mi bradavkami, až jsem zakňučela bolestí. Prohmatal břicho a boky a štípal mne do nich, aby zjistil jejich pevnost. Podobně otestoval má stehna i zadek. Závěrem chňapnul po mém pohlaví, prohnětal ho, zatahal mne za chloupky a štípnul mne do pisků. Až jsem zakvičela, bolestí nadskočila a do očí mi vrkly slzy. A to jsem již na podobné”pozornosti”byla celkem zvyklá. Odešel, aniž cokoli řekl. O pár kroků dál se zcela stejným způsobym věnoval další ženě. Bylo bytostně jasné, že hodnotí zboží, ví zcela přesně co hledá a jak to chce najít. Ale nic víc.

Nakonec prohodil pár slov s naším otrokářem. Neslyšela jsem je, ale bylo jasné, že se znají. A odešel z tržiště. Jestli jsem měla pocit démonického okouzlení?Né-to ani náhodou!Byla jsem vyděšená!Fakt děsně vyděšená. Říká se zde, že žena se má svého pána bát a její život v”manželství”bude šťastný. Neví zda je to všeobecná pravda, ale za sebe to mohu potvrdit.

Do večera se nedělo nic. Pak mi přpoutali ruce za záda a vyjmuli mi roubík. Jenže mne nevedli, jako obvykle, k ubykací, ale za obojek a provaz mne připoutali k plotu. Vopravdu jak ovci. Nakonec nás tam stálo 5:Já, Helena, Darina, Jitka a Jana. Heleně bylo 27 let, měřila 171cm, byla to štíhlá černovláska(vlasy jí ve vlnách padaly na ramena)s okrouhlou tváří a modrýma očima. Darině bylo 25, měřila 167cm a byla to dlohovlasá štíhlá hnědka se spíše protáhlou tváří. Obě holky měly velká ňadra a kulaté zadky. Jitce bylo 37, měla 166 cm, rezavé vlnité kratší vlasy a modré oči. Šlo o velice subtilní a křehce působící ženu. Na Zemi byla odtržena od manžela, syna a dcery. O to byly její vzpomínky bolestnější. Janě bylo 42 let, dlouhovlasá štíhlá hnědka s trojúhelníkovou tvářičkou a hnědýma očima měřila 163 cm. Byla rozvedená a na Zemi zůstala její dospívající dcera.

Dlouho se nedělo nic. Pak přijel 2-ou kolový vůz tažrný zjevně dobrým 3-ojrožcem(zdejší obdoba koně). Vůz zakrývala formanská plachta. Byl již večer. Když vůz zastavil seskočil z něj on-ten co mne tolik vyděsil. Jak jsem si všimla vyděsil nás všechny. Odešel do kanceláře trhu. Pak se vrátil a začal si nás odvazovat. Vůbec nepromluvil, jen si nás uvázal za povoz, nasedl a vyrazil z města. Provazy nás strhly za krky a my musely poklusávaat ssebou.

Jeli jsme dost dlouho, než jsme zastavili u takového tábora. Jen jakési odpočívadlo. U něj vyrovnané vozi a ohně od nich osvětlovaly noční temnotu. Ač byl náš pán mladý chovali se tu k němu nečekaně uctivě. Chvíli mluvil s jinými Gvorly, po té si vzal uhlíky a rozdělal si vlastní oheň.

Jen tak zíral do plamenů. Možná 5, možná 10 minut. Vstal, uvolnil mi obojek, chytnul mne za vlasy a odvlekl na”svou stranu”ohně. Vzpouzela jsem se, kroutila se, kňučela, křičela a prosila ho. Marně-jak jinak. Smýknul mnou o zem a obkrocčmo na mne zaklekl. Vpáli mi 2 facky. Strašný rány. Myslela jsem, že mne snad do obličeje nakop 3-ojrožec. Pochopila jsm, že nemám šanci. Že bych mohla hodně zle pochodit. A tak jsem odevzdaně zvadla. Začal mi presovat prsa. Hnětl mi je a tahal za ně. S chutí věnoval pozornost mým bradavkám. Bolelo to. Štípance v ostrých zášlezích, to ostatní prostě jen vytrvale bolelo. Pak se mi k prsů sklonil a chtivě mne do nich kosal. Sténala jsem… a plakala. Napřímil se a prohrábnul mi rozkrok. Věnoval mu stejnou brutální pozornost jako poprsí. To neuniklo ani nyní. Měl ještě 1 ruku volnou a tou mi dál s chutí masil hrudník. Do klína mne jenom nekousal. Zatím-dnes jště né!

Obrátil mne a přinutil stoupnout si na všechny 4. Trhnul mi za nohy, abych musela dát stehna od sebe, až jsem si odřela kolena. Slyšela jsem jak se obnažuje. Chytl mne za vlasy a donutil mne tak prohnout se v zádech. Nasadil mi ho tam kam potřeboval a prudce zarazil. Zařvala jsem jako zvíře. Na jeho žaludu jsem k uzoufání cítila každou jeho jehličku. Ve stěnách pochvy i v děložním čípku. Byl fakt vybavenej. A já byla suchá. Vlastně, když o tom tak přemýšlím, to bylo naposledy co jsem ve svém životě byla tam dole suchá. Začal mne třít krátkými a ráznými strky. Brečela jsem jak želva, hekala a skučela. Bolest to byla děsná. Jako kdyby mne drhnul vnitřek pilníke. A trvalo to dlouho, hodně dlouho. Pak se do mne prostě vypustil.

Prudce ho vytáhnul, a to také nebylo bezbolestné. Klidně si sednul a pozoroval mne. Vše probíhalo v naprosté tichosti. Jen já se svalila na zem, chytla se za rozkrok, stočila se do klubka a řvala. Na dlaní jsem cítila jeho semeno. A po té, po nějakém čase, jsem ztratila vědomí. Né-žádnej skvělej rauš… jen jsem byla mimo.

Když jsem se probrala bolela mne hlava, prsa-plná modřin, klín-v němž jsem cítila jak jsem napuchlá. Nepříjemným, chraplavě-vrčivým hlasem mi přikázal ať jdu dozadu do vozu a přinesu odtamtud chléb, sýr a čaj a ať to udělám všem k jídlu. To jsem ho 1. slyšela promluvit. Vůbec neprosil a nediskutoval. S naprostou samozřrjmostí mi vydal příkaz. A já poslechla. Šlo se mi hodně mizerně. U zádi vozu jsem si sáhla do rozkroku. Měla jsem ji zarudlou, nateklou, horkou, v piscích mi pulzovalo a byly citlvé na dotek. Né eroticky, spíše jsem dotek silněji vnímala. Laplíčky(tedy spíše laple) a poštěvák byly rovněž napuchlé a trčely z pisků ven. A ty tedy eroticky na dotek citlivé byly. Celo pičku jsem měla mokrou, že se až leskla. Pochopila jsem, že tímto je můj osud spečetěn.

Jak se vám článek líbil?

Kliknutím na hvězdičku povídku ohodnotíte

Průměrné hodnocení 2.3 / 5. Počet hlasů: 6

Zatím nehodnoceno. Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *